E MENDUAR DHE E MËRZITUR/ Kiara qëndron e vetme në ballkon! Çfarë ndodhi brenda natës që moderatorja ndryshoi kaq shumë? – AlpeGossip
E MENDUAR DHE E MËRZITUR/ Kiara qëndron e vetme në ballkon! Çfarë ndodhi brenda natës që moderatorja ndryshoi kaq shumë?

E MENDUAR DHE E MËRZITUR/ Kiara qëndron e vetme në ballkon! Çfarë ndodhi brenda natës që moderatorja ndryshoi kaq shumë?

Kiara u zgjua sot e mërzitur.

Ajo është parë të qëndrojë vetëm në oborr, ndërsa më herët u mërizit edhe për kafen që nuk i doli e mirë, por që më pas e ndihmoi Luizi.

A mund të ketë ndikuar tek humori i Kiarës temat e ndryshme që u trajtuan mbrëmë në spektakël?

VIDEO