E njohu nga interneti. Piloti përdhunon rregullisht 14-vjeçaren e arratisur nga shtëpia - AlpeGossip
E njohu nga interneti. Piloti përdhunon rregullisht 14-vjeçaren e arratisur nga shtëpia

E njohu nga interneti. Piloti përdhunon rregullisht 14-vjeçaren e arratisur nga shtëpia

Një pilot i vendosur në bazën e forcave ajrore të Delaware, Dover, është shpallur fajtor për përdhunimin dhe rrezikimin e një vajze 14 vjeçare të arratisur nga shtëpia, të cilën ai e kishte njohur në aplikacionin “Tinder”.

Gjithçka nisi kur kujdestari i vajzës njoftoi policinë se vajza e arratisur jetonte në një kompleks apartamentesh lokale.

Kur policia shkoi në kompleksin në fjalë gjeti adoleshenten dhe më pas edhe 22-vjeçarin Taylor-McGinness.

Nga hetimi i përbashkët nga policia dhe Zyra e Forcave Ajrore të Hetimeve Speciale zbuloi se Taylor-McGinness e  kishte përdhunuar të miturën për disa herë me radhë.

22-vjeçari Zepplin Ray Taylor-McGinness u dënua të premten me një vit burg.