E PUSHTON FRYMËZIMI/ Oriola Marashi: Femrat janë të forta se meshkujt në të dy… (FOTO) – AlpeGossip
E PUSHTON FRYMËZIMI/ Oriola Marashi:  Femrat janë të forta se meshkujt në të dy… (FOTO)

E PUSHTON FRYMËZIMI/ Oriola Marashi: Femrat janë të forta se meshkujt në të dy… (FOTO)

Kohëve të fundit në Instagramin e saj ka krijuar pak hapësira boshe përsa i përket prezencës së saj në sytë dhe mendjet e fansave.

Por sidoqoftë Oriola Marshi nuk mungon me postimet e saj në Instastory, ku jo vetëm që tregon linjat e saj seksi, por ka raste kur pushtohet nga frymëzimi dhe tregon atë “Oriolën e veçantë”.

Këtë herë modelja seksi e OTR ka dhënë mendimin e saj si kontribut përsa i përket dhe njërës nga çështjet me më shumë peshë, diskutimit që ka vite dhe shekuj që zhvillohet me temë: “Kush janë më të fortë meshkujt apo femrat”, diskutim ky që përfshinë tërësinë e karakteristikave të dy gjinive.

“Femrat janë të forta se meshkujt në të dy aspektetet edhe në atë emocional edhe në atë psikologjikë. Këto janë faktet. Përparoni të dashura femra. Juve jeni gjithçka”, shkruan Oriola Marashi duke e mbështetur thënien e saj gjithashtu në opinionin e një novelisti me peshë si William Golding.