EFI ËSHTË SHTATZËNË? Olta ka një lajm për banorët: Ka ngrënë turshi… – AlpeGossip
EFI ËSHTË SHTATZËNË? Olta ka një lajm për banorët: Ka ngrënë turshi…

EFI ËSHTË SHTATZËNË? Olta ka një lajm për banorët: Ka ngrënë turshi…

Olta vendosi t’u japë banorëve një lajm dhe pse gjithçka duket në kuadrin e shakasë. Aktorja u tha të tjerëve se Efi është shtatzënë, ndërsa shpjegoi pse mendon ashtu.

Olta: E more vesh që Efi është me barrë? Efi është shtatzënë.

Amos: Si qenka?

Olta: Nga jashtë kemi ardhur të gjithë. Nuk kemi rënë nga qielli. Efi është shtatzënë. Duhet të kujdesemi për atë

Amos: Ku e dëgjove këtë gjë?

Olta: Zemër, ka ngrënë turshi gjithë ditën, i vinte për të vjellë