KENI AKNE NË FYTYRË? Këto janë 8 këshilla që duhet të ndiqni për t’i parandaluar – AlpeGossip
KENI AKNE NË FYTYRË? Këto janë 8 këshilla që duhet të ndiqni për t’i parandaluar

KENI AKNE NË FYTYRË? Këto janë 8 këshilla që duhet të ndiqni për t’i parandaluar

Aknet janë diçka tepër e zakontë për pjesën më të madhe të njerëzve, sidomos gjatë periudhës së adoleshencës. Të luftosh për heqjen e tyre apo të njollave që lënë pas në fytyrë nuk është fare e lehtë!

Megjithatë ka disa metoda që do të parandalojnë shtimin e akneve në fytyrë dhe që mund të ndihmojnë të gjithë ata që kanë një problem të tillë.

Gjithmonë lajeni fytyrën para se të flini.
Mos harroni asnjëherë kremin hidratues.
Tregohuni delikatë me lëkurën
Mos harroni të pastroni edhe telefonin
Mos e prek shpesh fytyrën
Mos e laj fytyrën kurrë më shumë seç duhet: Dy herë në ditë mjafton
Ndërroni shpesh këllëfët e jastëkut me të cilin flini
Aplikoni krem dielli, edhe në dimër