“EKSPERIMENTET” NË DHOMËN E GJUMIT/ Ky është pozicioni në marrëdhënie intime që po “çmend” çiftet – AlpeGossip
“EKSPERIMENTET” NË DHOMËN E GJUMIT/ Ky është pozicioni në marrëdhënie intime që po “çmend” çiftet

“EKSPERIMENTET” NË DHOMËN E GJUMIT/ Ky është pozicioni në marrëdhënie intime që po “çmend” çiftet

Çiftet janë duke u bërë më eksperimentale në dhomë gjumi, duke provuar shumëllojshmëri të lëvizjeve, për ta mbajtur jetën seksuale të gjallë.

Një ndër pozicionet që po bën çiftet të “çmenden” është ai i sirenës: gjithë çka iu nevojitet në këtë pozitë është që gruaja të shtrihet në skaj të krevatit, tavolinës ose ndonjë sipërfaqe të ngritur, transmeton lajmi.net.

Gruaja duhet të vendosë një jastëk nën prapanicen e saj për lartësi shtesë dhe të ngre këmbët e saj në ajër – duke i mbajtur ato bashkë (jo detyrimisht).

Sa i përket burrit, ai mund të qëndrojë ose të bie në gjunjë nëse shtrati është i ulët.

Ai mund të mbajë këmbët e femrës për stabilitet shtesë dhe kështu ai mund të penetrojë më thellë.

Për fat të mirë për gruan, ajo mjafton të qëndrojë prapa dhe të gëzojë seksin ndërsa burri bën të gjithë punën e vështirë.