Ermali e nxori Elvanën në Instagram për t’u çmallur njerëzit. Atyre s’ua ndjeu hiç madje… (FOTO) – AlpeGossip
Ermali e nxori Elvanën në Instagram për t’u çmallur njerëzit. Atyre s’ua ndjeu hiç madje… (FOTO)

Ermali e nxori Elvanën në Instagram për t’u çmallur njerëzit. Atyre s’ua ndjeu hiç madje… (FOTO)

E dimë të gjithë që Elvana po qëndron në Amerikë. Dhe sapo erdhi, Ermali shkoi ta takonte. Fiks si ai kushëriri i preferuar që të del të pret i pari. E meqë kishte mall vetë, mendoi edhe për të tjerët. E regjistroi, kur Elvana e hante shkujdesur tortën. Se kështu janë të jashtmit s’e vrasin mendjen fare. Po pakkush i kushtoi rëndësi motivit për të cilin Ermali e kishte postuar videon, pra të ngrënit të shkujdesur. Fansat e tij, një pjesë e të cilëve qenkan dhe fansa të Elvanës, se i kanë bërë “like”, nisën ta shanin. Ç`nuk kanë nxjerrë nga goja, vetëm se Elvana ka mbajtur syzet e diellit në lokal. Në restorant për më tepër, se në kafene i mbajmë të gjithë, kur ka diell.

Disa nga komentet janë më poshtë. Hë mo si bëjnë dhe këta. Fiks si me atë kushërirën që kur vjen nga jashtë, u duket mendjemadhe.