Kujt ia merrte mendja këtë arsye divorci?: ‘Lahej një herë në vit’ – AlpeGossip
Kujt ia merrte mendja këtë arsye divorci?: ‘Lahej një herë në vit’

Kujt ia merrte mendja këtë arsye divorci?: ‘Lahej një herë në vit’

Kuala Lumpur, një burrë nga Tajvani, ka nisur procedurat e divorcit me arsyen se gruaja lahet një herë në vit, gjë që i shkakton atij torturë psikologjike. Kërkesa është dorëzuar në gjykatë dhe pritet të merret një vendim.

Ky fakt i ka penguar që të kenë fëmijë dhe një marrëdhënie seksuale të shëndetshme. Fillimisht, sipas tij, ajo bëntë dush disa herë në muaj, ndërsa më pas, një herë në vit.

Lampur pretendon se është detyruar të fillojë një punë fshehtas dhe të bëjë një jetë anormale për shkak të zakoneve të saj. Meqë ra fjala, shikoni çfarë ndodh me trupin tuaj nëse nuk keni higjenë të pastër.