EROSI DHE NDJENJAT/ Ky është imazhi i të rinjve në ditët e sotme – AlpeGossip
EROSI DHE NDJENJAT/ Ky është imazhi i të rinjve në ditët e sotme

EROSI DHE NDJENJAT/ Ky është imazhi i të rinjve në ditët e sotme

Tradhëti, materiale pornografike dhe praktika sadomazokiste.

Kjo është panorama që del nga raporti i Eurispes, një ent privat italian që merret me studimet politike, ekonomike dhe sociale.

Sipas raportit, në Itali thuajse gjysma e të rinjve të martuar (44% e tyre) tradhëtojnë, 7 në 10 të rinj përdorin material pornografik dhe thuajse gjysma e tyre do donin të provonin Bontage (të lidhen pas shtratit ose të lidhin), dominimin, nënshtrimin, sadomazokizmin.

Për më tepër, 1/4 e homoseksualëve nuk përdorin kondomë, apo masa mbrojtëse.

Me pak fjalë, raporti tregon për shifra që duhen marrë në konsideratë dhe që bëjnë të reflektosh në sjelljet e të rinjve në shoqërinë aktuale.