FATMIRËSISHT PA DËME/ Shaka “shpërthyese” që mund të mos përfundonte mirë – AlpeGossip
FATMIRËSISHT PA DËME/ Shaka “shpërthyese” që mund të mos përfundonte mirë

FATMIRËSISHT PA DËME/ Shaka “shpërthyese” që mund të mos përfundonte mirë

Shpesh ndodh që të kemi në  rrethin tonë shoqëror miq ‘çapkënë’, ndonjëherë edhe më çapkënë se ç’duhet.

Në disa raste, shakatë mund të kthehen në konflikte, apo edhe në drama të vërteta.

Kështu, një djalë ka vendosur t’i bëjë një ‘reng’ shokut të tij, duke e postuar më pas videon në youtube.

E duket se shakaja nuk ka qenë edhe aq për të qeshur, përjashto këtu personat që e kishin stisur një gjë të tillë të cilët duket se ‘shkrihen së qeshuri’.

Miku zgjodhi që të realizojë shakanë duke vendosur një lëndë shpërthyese në vendin që u ul shoku i tij dhe fatmirësisht ky i fundit nuk pati dëmtime.