Femrat tregojn se në cilat pjesë të trupit kanë dëshirë të preken gjatë SEKSIT – AlpeGossip
Femrat tregojn se në cilat pjesë të trupit kanë dëshirë të preken gjatë SEKSIT

Femrat tregojn se në cilat pjesë të trupit kanë dëshirë të preken gjatë SEKSIT

Një studim ka zbuluar vendet në trup në të cilat femrat kanë më dëshirë të preken gjatë marrëdhënieve seksuale, pasi pyetjet e meshkujve në këtë drejtim ishin shumë të shpeshta.
Femrat kanë zbuluar se të prekurit dhe ledhatimi gjatë seksit është shumë me rëndësi e gjithashtu kanë folur për vendet në të cilat kanë dëshirë të preken, transmeton lajmi.net

Rezultatet tregojnë se zona më e ndjeshme tek femrat është gjoksi i tyre dhe 34 për qind të grave të përfshira në studim janë përgjigjur kështu.

The Star tregon se 28 për qind e grave kanë thënë se qafa është pjesa tjetër më e ndjeshme, sepse tregon se partneri është duke u përkujdesur për juve.

Rreth 15 për qind e grave kanë treguar se të pasmet janë pjesa më e ndjeshme e tyre. Ndërsa në vendet katër e pesë janë shpina dhe barku.

Ndërsa shumica e grave kanë pranuar se ledhatimet gjatë marrëdhënieve seksuale janë me rëndësi për to dhe e bëjnë marrëdhënien më të mirë