PËRDORNI EMOJI? Ja pse studiuesit mendojnë se ju bëni më shumë seks se të tjerët – AlpeGossip
PËRDORNI EMOJI? Ja pse studiuesit mendojnë se ju bëni më shumë seks se të tjerët

PËRDORNI EMOJI? Ja pse studiuesit mendojnë se ju bëni më shumë seks se të tjerët

Një studim i ri tregon se përdorimi i fytyrave, të njohura si “emoji” në mesazhe ndikon në komunikim. Madje sjell edhe sukses në jetën seksuale.

Studiuesit e Institutit Kinsey kryen dy hulumtime për të kuptuar impaktin e ikonave në jetën e njerëzve.

Ata anketuan më shumë se 5 mijë pjesëmarrës dhe më pas ndoqën një analizë me 275 të rritur. Në përfundim zbuluan se ka një lidhje të drejtpërdrejtë mes “emoji” dhe seksit.

Specifikisht, ata që i shtojnë ikona mesazheve të tyre, kanë më shumë mundësi që të takohen me njerëzit që pëlqejnë, të shkëmbejnë puthje apo të kryejnë marrëdhënie seksuale.