FOTOT FLASIN VETË/ Shihni si duken sot supermarketet e botës – AlpeGossip
FOTOT FLASIN VETË/ Shihni si duken sot supermarketet e botës

FOTOT FLASIN VETË/ Shihni si duken sot supermarketet e botës

Përveç luftës kundër koronavirusit, njerëzit në të gjithë botën kanë nisur një tjetër “luftë”. Atë të konsumit! Konsumatorët në ankth kanë boshatisur në nivele të frikshme supermarketet në një pjesë të mirë të Europës dhe jo vetëm.

Nga ana tjetër, në SHBA-ës, njerëzit kanë nisur një garën për blerjen e letrave higjenike, aq sa sherret mes tyre kanë përfunduar burim memesh për Instagram.

Në inbox-in e Anabel_Media ndjekës të shumtë na kanë dërguar pamje nga supermarketet pranë zonave ku banojnë. Shumica e rafteve është bosh!

1. Toronto, Kanada

Si duken sot supermarketet e botës!

2. Seattle, Washington

Si duken sot supermarketet e botës!

3. Madrid, Spanjë

Si duken sot supermarketet e botës!

4.Köln, Gjermani

Si duken sot supermarketet e botës!

5.Düsseldorf, Gjermani

Si duken sot supermarketet e botës!

6. Stuttgart, Gjermani

Si duken sot supermarketet e botës!

7.Boston, Massachusetts

Si duken sot supermarketet e botës!

Si duken sot supermarketet e botës!

8. Belgjikë

Si duken sot supermarketet e botës!

9. Francë

Si duken sot supermarketet e botës!

10. Suedi

Si duken sot supermarketet e botës!

Nga çfarë pamë më lart, njerëzit nëpër botë duken goxha më në ankth se shqiptarët. Deri më tani, rastet nëpër supermarketet tona janë plot edhe pse pazaret e këtyre ditëve nuk ngjajnë me ato të ditëve normale.