Fotot që po bëjnë xhiron e rrjetit/ Këngëtares i publikojnë momente intime nga shtrati – AlpeGossip
Fotot që po bëjnë xhiron e rrjetit/ Këngëtares i publikojnë momente intime nga shtrati

Fotot që po bëjnë xhiron e rrjetit/ Këngëtares i publikojnë momente intime nga shtrati

Këngëtarja e njohur Svetlana “Ceca” Raznatovic pas vdekjes së burrit Arkan-it asnjë lidhje nuk e ka bërë publike dhe thotë se asnjehrë nuk e ka tradhtuar edhe pse ka vdekur.
Por në internet qarkullojnë fotot e këngëtarës Ceca me nje mashkull ku shihet se janë në mardhënie seksuale, këto foto këngetarja nuk i ka komentuar ende por thuhet se janë publikuar nga disa persona të pa autorizuar kinse kan hackuar telefonin e saj (iCloud) dhe kanë marrë këto foto. Fotot janë të ndara nga video e bërë gjatë mardhenies seksuale që kishte me një njeri të panjohur për mediat.

Thuhet se do të publikohet edhe video e seks skandalit por a do të ndodhë mbetet të shihet.