Frikërat tona qenkan të vërteta: Pse vajzat tërhiqen më shumë nga djemtë e lidhur? – AlpeGossip
Frikërat tona qenkan të vërteta: Pse vajzat tërhiqen më shumë nga djemtë e lidhur?

Frikërat tona qenkan të vërteta: Pse vajzat tërhiqen më shumë nga djemtë e lidhur?

Vajzat tërhiqen më shumë nga djemtë kur shohin se ai dëshirohet nga vajza të tjera. Një strudim i kryer së fundmi në Universitetin St Andrews tregojnë se kur një mashkull dëshirohet nga vajza të tjera, papritur bëhet shumë më interesant se më parë për partneren.

Kjo ndodh sepse, në këtë moment ai perceptohet si më i dashur, besnik dhe një baba i përgjegjshëm për të vegjëlit në të ardhmen. Nga testimet e kryera, mendimet e shumë vajzave rreth një burri të caktuar ndryshonin pasi dëgjonin ç’kishin thënë të tjerat për të.

Në fakt, njeriu si natyrë ka tendencën të influencohet nga opinionet e të tjerëve. Të qënit në një lidhje apo i dëshiruar nga vajzat e tjera e bën automatikisht një burrë të duket shumë më tërheqës në sy të të tjerave.

E gjithë kjo i jep në fakt shpjegim se përse shumica e vajzave interesohet edhe më tepër kur mëson që ai ka aktualisht dikë në krahë!