Fustane “CHIC” për festën tuaj të beqarisë. Një arratisje verore rrëzëllitëse… (FOTO) – AlpeGossip
Fustane “CHIC” për festën tuaj të beqarisë. Një arratisje verore rrëzëllitëse… (FOTO)

Fustane “CHIC” për festën tuaj të beqarisë. Një arratisje verore rrëzëllitëse… (FOTO)

Festë beqarie
Nëse ideja juaj e festës së beqarisë është largimi diku me gocat tuaja atëhere ndodheni në vendin e duhur.

Disa nuse janë më shumë me idenë e një pushimi relaksues dhe të civilizuar, sesa skena tipike e festave ku shumë njerëz mblidhen në festën e beqarisë.
Së bashku me shoqësueset e nuses dhe disa shoqe të tjera ju me siguri do të dokumentoni festën tuaj të beqarisë duke nisur që nga fotot në albumin personal deri tek ato te cilat hidhen nëpër rrjetet sociale.
Kudo ku festa juaj e beqarisë ju çon në çfarëdolloj vendi,ne ju kemi listuar disa fustane të cilat do t’ju japin shkëlqim dhe trajtim super “chic”.

Për më tepë ndiqni galerinë e mëposhtme: