“GËNJESHTRA QË KALOI NË ALARM”/ Kalon natën me të dashurin, mashtron prindërit se e përdhunuan në grup – AlpeGossip
“GËNJESHTRA QË KALOI NË ALARM”/  Kalon natën me të dashurin, mashtron prindërit se e përdhunuan në grup

“GËNJESHTRA QË KALOI NË ALARM”/ Kalon natën me të dashurin, mashtron prindërit se e përdhunuan në grup

Kaloi natën në një festë në plazh me të dashurin dhe për t’u justifikuar tek prindërit, sajon një histori sikur ishte viktimë e një përdhunimi nga katër vetë, shkruan tgcom

“Viktima” është një 31 vjeçare nga Rimini, e cila akuzohet për “kallëzim të rremë” dhe rrezikon të dënohet për një gënjeshtër të madhe sa të ngjallë alarm.

Më 25 prill, 31 vjeçarja tregoi në komisariat se ishte viktimë e një përdhunimi nga një grup prej katër të rinjsh të pa identifikuar.

Por, pas pyetjeve të hetuesve, del në dritë se historia ishte e sajuar, me qëllimin që vajza të justifikonte vonesën e gjatë në shtëpi, duke qenë se kishte kaluar natën me të dashurin e saj.