PËR TË GJITHË TË FIKSUARIT/ Këto janë tatuazhet që u kanë ardhur artistëve në majë të hundës! – AlpeGossip
PËR TË GJITHË TË FIKSUARIT/ Këto janë tatuazhet që u kanë ardhur artistëve në majë të hundës!

PËR TË GJITHË TË FIKSUARIT/ Këto janë tatuazhet që u kanë ardhur artistëve në majë të hundës!

Së fundmi, në “Reddit” u shtrua pyetja: “Artistë të tatuazheve, cilët tatuazhe ju kanë ardhur në majë të hundës?” Ja dhe disa nga përgjigjet e dhëna:

Macet me kurorë (shpesh edhe luanë)

Spirancat, shoqëruar me thënien motivuese “Mos u mbyt”

Pyje/pemë në krah

Ilustrim barnash (ilaçesh)/ elementësh vendosur pranë fjalës “Lumturi”

Bibla

Palma

Orë xhepi dhe trëndafila

Barkode

Mustaqe te gishti drejtues

Shenjat astrologjike

Oktapod

Simboli i infinitit