Në realitet Genta Ismaili nuk është hiç ajo që duket në Instagram. Këngëtarja harron të… (FOTO) – AlpeGossip
Në realitet Genta Ismaili nuk është hiç ajo që duket në Instagram. Këngëtarja harron të… (FOTO)

Në realitet Genta Ismaili nuk është hiç ajo që duket në Instagram. Këngëtarja harron të… (FOTO)

Falë ndriçimit, këndit të fotove dhe fotoshopit çdokush mund të duket më i bukur. Dhe
mëgjithë ndërhyrjet që i bëhet fotove sot nga të gjithë njerëzit po sidomos nga
personazhet e njohur, të cilëve ua kërkon imazhin puna, vështirë të kuptohet kur diçka
është e përpuruar. Genta Ismaili për shembull në foto është kështu:

Seksi, e hollë, fine. Pa bark e pa asnjë gram tepër.

Në realitet është kështu:

Jo dhe aq belkëputur! Me pak bark dhe me këmbë goxha ndryshe nga ato të fotove më sipër. Në fund të fundit është një vajzë normale si gjithë të tjerat. Foto e fundit është shkrepur në një nga koncertet e saj në Tiranë. Ai që e ka postuar nuk është kujdesur hiç të ruajë të njëjtin standard me fotot që vetë Genta poston. Dhe neve duke kujtuar atë Gentën e ca viteve më parë për pak desh besuam se Genta e vërtet është kjo te fotot e Instagramit të saj.