GJATË MARRËDHËNIEVE SEKSUALE/ Ja ç’tregon pozicioni i preferuar për personalitetin tuaj – AlpeGossip
GJATË MARRËDHËNIEVE SEKSUALE/ Ja ç’tregon pozicioni i preferuar për personalitetin tuaj

GJATË MARRËDHËNIEVE SEKSUALE/ Ja ç’tregon pozicioni i preferuar për personalitetin tuaj

Nëse jeni një mashkull që e do pozitën misionare ose një femër që preferon atë “doggy”, ajo si veproni në dhomën e gjumit është një tregues i fortë i tipareve tuaja personale.

1. Misionari

Mashkulli sipër mund të nënkuptojë që jeni një person i sinqertë dhe iu pëlqen të luani sigurt.

Sa për femrat, pëlqimi i pozitës misionare do të thotë që ju jeni një grua e zënë, e cila dëshiron të rrijë dhe të relaksohet.

2. Doggy style

Kjo do të thotë që je një kërkues që është në kontakt me anën e tyre të egër.

Meshkujt që pëlqejnë pozitën doggy janë të frikësuar nga intimiteti dhe nuk e pëlqejnë shumë romancën ndërsa gratë e duan të jenë të zotëruara dhe janë pak të çuditshme.

3. Pozita “lugë të bashkuara”

Kjo pozitë preferohet më së shumti për ata që janë romantik.

Meshkujt që e duan këtë pozitë janë të etur të kënaqin partneren e tyre, ndërkaq femrat që e duan këtë janë të ngadalshme dhe sensuale me një karakter që i merr gjërat më shtruar.