Gjithmonë e ka mbajtur të fshehtë, por ja disa FOTO të rralla të Xhemit me bashkëshortin – AlpeGossip
Gjithmonë e ka mbajtur të fshehtë, por ja disa FOTO të rralla të Xhemit me bashkëshortin

Gjithmonë e ka mbajtur të fshehtë, por ja disa FOTO të rralla të Xhemit me bashkëshortin

Xhemi Shehu ishte vetëm 25 vjeç kur njohu dhe dashuroi bashkëshortin e saj aktual dhe që atëherë është përpjekur ta mbajë atë larg syrit të kamerave.

Megjithatë, tani kanë një martesë të lumtur, nga e cila kanë ardhur në jetë dy fëmijë.

Bashëkshorti i Xhemit quhet Ervis Sula dhe është administrator i një shtypshkronje në Tiranë.

Biznesmeni është shfaqur shumë rrallë përkrah prezantueses në publik dhe ato mund ti shihni në galerinë më lart.