E reja kryen marrëdhënie me 10 meshkuj, publikon pamjet: Si i përjetova orgazmat (FOTO+18) – AlpeGossip
E reja kryen marrëdhënie me 10 meshkuj, publikon pamjet: Si i përjetova orgazmat (FOTO+18)

E reja kryen marrëdhënie me 10 meshkuj, publikon pamjet: Si i përjetova orgazmat (FOTO+18)

Një vajzë e re britanike ka shkaktuar një tronditje në Facebook për shkak të videove të saj të veçanta. Ajo pëlqen të udhëtojë nëpër botë dhe, në çdo vend që ajo vizitoi, kreu marrëdhënie seksuale me një njeri, kështu që ajo regjistroi të gjitha orgazmat që përjetoi në udhëtimet e saj.

Emri i saj është Lucy Barlows dhe ajo është 22 vjeç. Ajo ka qenë për një kohë të gjatë duke udhëtuar dhe ideja e saj e veçantë është duke shkaktuar një ndjesi në rrjetin social të lartpërmendur.

Kështu, imazhet e veçanta në Facebook tregojnë kënaqësitë e ndryshme që ajo përjetoi në secilën prej destinacioneve të saj. Duhet të theksohet se orgazmat u kapën brenda çadrës së saj, ku pati takime intime.

Kjo është arsyeja pse i njëjti jorgan shfaqet nën kokën e saj, ndërsa kryen marrëdhënie seksuale. Djemtë me të cilët ajo kreu marrëdhënie, ishin nga mosha 17 deri në 30 vjeç. Përdoruesit janë habitur nga galeria e saj e fotove.