MENDUAM SE KISHTE HUMBUR/ FOTO: Reperi sapo na prezantoi me familjen që na kishte “fshehur” – AlpeGossip
MENDUAM SE KISHTE HUMBUR/ FOTO: Reperi sapo na prezantoi me familjen që na kishte “fshehur”

MENDUAM SE KISHTE HUMBUR/ FOTO: Reperi sapo na prezantoi me familjen që na kishte “fshehur”

Reperi i njohur 2po2 gjithmonë ka treguar se familja është gjëja më e shtrenjtë për të. Ai është baba i tre fëmijëve dhe së bashku me bashkëshorten e tij kanë ndërtuar një familje të lumtur.

Për të treguar gjithë dashurinë dhe respektin ndaj bashkëshortes, reperi nuk ka nguruar asnjëherë që të shprehet me konsiderata mjaft të larta dhe të bëj dedikime të shumta për të.

Ata kanë më shumë se 20 vite bashkë dhe ende vazhdojnë ta duan po njësoj njëri-tjetrin. Këtë gjë reperi e ka treguar edhe përmes një fotografie shumë të veçantë me bashkëshorten.

Të dy shihen duke luajtur të lumtur si dy fëmijë në këndin e lojërave. “Përgjithmonë”, – shkruan 2po2 bashkangjitur fotografisë.