GJITHMONË GATI/ Partneri më besnik i horoskopit është… – AlpeGossip
GJITHMONË GATI/ Partneri më besnik i horoskopit është…

GJITHMONË GATI/ Partneri më besnik i horoskopit është…

Më besnikët thuhet se janë ata të lindurit nga 23 shtatori në 22 tetor. E kuptuat për kë bëhet fjalë? Për Peshoren. Njerëzit e kësaj shenje kanë lindur për të ndihmuar të tjerët. Kjo është pika e tyre e dobët dhe e fortë. Ata e adhurojnë të kujdese për miqtë dhe familjarët. Nuk e duan konfliktin dhe bëjnë gjithçka që munden për ta shmangur. Ka edhe raste kur përfitojnë prej tyre, por kjo është tjerët histori.Janë të dashur, solar. Nuk kanë shumë miq, po janë me parimin: Pak e saktë.Mbi të gjitha një Peshore është partneri ideal, shumë besnik. Dhe partneri më besnik i horoskopit është…

5 arsyet përse:Janë të ndershëm,Nuk janë sipërfaqësorë dhe kur angazhohen në një lidhje japin më të mirën. Duan t`i bëjnë njerëzit të lumtur. Janë altruistë dhe adhurojnë buzëqeshjen në fytyrat e njerëzve që duan. Ndihmojnë edhe pa ua kërkuar askush.Janë të dashur. Nëse do dikë të kujdeset përjetësisht për ty, zgjidh një Peshori. Japin 110% të vetes dhe janë gjithmonë gati për ty. Janë romantikë. Janë romantikë elegantë dhe jo të rëndomtë. Nuk fitohen me një film a darkë. Duhen detaje më origjinale që i bëjnë të lumtur. Janë të kujdesshëm dhe jo të nxituar.E marrin me qetësi çdo gjë. Nuk e duan ngritjen e zërit. I marrin gjërat me radhë dhe analizojnë. Nëse s`e ke gjetur, kërkoje. Nëse e ke gjetur mos e lësho.