Gratë që “bëjnë ligjin” në fshatrat e humbur të Rusisë (FOTO) – AlpeGossip
Gratë që “bëjnë ligjin” në fshatrat e humbur të Rusisë (FOTO)

Gratë që “bëjnë ligjin” në fshatrat e humbur të Rusisë (FOTO)

Edhe pse zonat rurale përbëjnë shumicën e territorit gjigant të Rusisë, vëmendja dhe fondet e qeverisë përqendrohen në qytete, ku shumë prej burrave të këtyre fshatrave shkojnë për të gjetur punë. Raporti femra/meshkuj është 5/1.

Fotografja ruse, Olia Ivanova, ka që në vitin 2009 që fotografon jetën në fshatrat e largët të Rusisë. Mjedisi që ka gjetur në ato zona i ka lënë përshtypje të thella.