“TËRBON FANSAT”/ Kjo është femra me këmbët më të forta, dhe me format BOMBASTIKE (FOTO) – AlpeGossip
“TËRBON FANSAT”/ Kjo është femra me këmbët më të forta, dhe me format BOMBASTIKE (FOTO)

“TËRBON FANSAT”/ Kjo është femra me këmbët më të forta, dhe me format BOMBASTIKE (FOTO)

Modelja e fitnesit, Natascha Encinosa, fitoi zemrat e mijëra njerëzve në internet kur postoi një fotografi në Instagram.
Encinosa shpërndan rregullisht fotografi në Instagram të trupit të saj, por më 14 shkurt ajo bëri diçka më ndryshe.

Ajo postoi një fotografi, ku e krahasoi veten me Chun Li nga “Street Fighter”, dhe fansat e saj u mahnitënT.

Encinosa tregoi se ka këmbë të fuqishme sikur të Chun Li. Fotografia e saj origjinale u pëlqye 15,000 herë në Instagram.