HARROJENI LEJLANË/ Kjo do të jetë ngjyra e vitit 2019 – AlpeGossip
HARROJENI LEJLANË/ Kjo do të jetë ngjyra e vitit 2019

HARROJENI LEJLANË/ Kjo do të jetë ngjyra e vitit 2019

Çdo dhjetor, ekspertët e ngjyrave të ‘Pantone’ parashikojnë se cilat do të jetë ngjyra më e përdorur e vitit.

10 të punësuar të ‘Pantone’ udhëtojnë rreth botës për të parë cila ngjyrë është trend në veshje, makina e çdo gjë tjetër dhe më pas dalin në një përfundim se cilat do të jetë ngjyra e vitit pasardhës.

Gjatë 2018-s lejlaja u përdor kudo, duke filluar nga ‘make up’-i, bluzat dhe xhaketat. Ndërsa për 2019-n, ‘Pantone’ ka caktuar koralin si ngjyrën e vitit. Kjo ngjyrë më së shumti përdoret në produktet kozmetike për buzëkuq, manikyr,  për lyerjen e syve e të tjera.

Por jo vetëm në ‘make up’, kjo ngjyrë mund të përdoret edhe në veshje apo në lyerjen e dhomave, sepse duket sikur është një shumë e gjallë dhe të jep më shumë ngrohtësi.