HARROJINI “KOMBINIMET MINIMALE”/ Tani do të dukeni “rrëmujë”, por chic (FOTOT) – AlpeGossip
HARROJINI “KOMBINIMET MINIMALE”/ Tani do të dukeni “rrëmujë”, por chic (FOTOT)

HARROJINI “KOMBINIMET MINIMALE”/ Tani do të dukeni “rrëmujë”, por chic (FOTOT)

Chic kaos! Këtë togfjalësh duhet të keni parasysh tani e tutje para çdo kombinimi. Ndonëse s’kanë lidhje me njëra-tjetrën, kombinimi i të qënit chic dhe “rrëmujë” në të njëjtën kohë, mund të japë rezultat fantastik në të njëjtën kohë!

Ky trend i ri duket si një mohim, refuzim për trendin minimalist që prej vitesh mbizotëronte kudo. Si të arrini drejt një pamjeje të tillë?

1. Kombinime të ndryshme materialesh

Që sot e tutje, harrojini 'kombinimet minimale': Tani do të

2. Luani me proporcionet

Që sot e tutje, harrojini 'kombinimet minimale': Tani do të

3. Mos kini frikë të përplasni ngjyrat e ndezura

Që sot e tutje, harrojini 'kombinimet minimale': Tani do të

4. E kishit menduar ndonjëherë të kombinoni dy printe të ndryshme?

Që sot e tutje, harrojini 'kombinimet minimale': Tani do të

Burimi: Who What Wear