HARROJINI TË BRENDSHMET/ Ja ç’i ndez në të vërtetë burrat në shtrat – AlpeGossip
HARROJINI TË BRENDSHMET/ Ja ç’i ndez në të vërtetë burrat në shtrat

HARROJINI TË BRENDSHMET/ Ja ç’i ndez në të vërtetë burrat në shtrat

Mund të zhgënjeheni pak kur të mësoni se të brendshmet seksi nuk janë të preferuarat e burrave, të cilët treguan për Cosmopolitan se çfarë i ndez në të vërtetë në shtrat. Pjesa më e madhe u përgjigjën me “Asgjë”, ndërsa vetëm një përmendi të brendshmet. Të tjerët, patën zgjedhje me specifike.

Siç mund ta shihni në vijim, më tepër sesa të brendshmet, ata eksitohen nga pizhamat, rrobat e rehatshme, bluzat e ngushta, tutat etj.

1 – “Asgjë.”

2 – “Nudo. Ç’tjetër?”

3 – Një bluzë e gjerë. Kur nuk përpiqet të jetë seksi, në fakt është shumë më seksi seç duhet.”

4 – “Pizhama të rehatshme.”

5 – “Pantallona dhe pa reçipeta.”

6 – “Rrobat e mia. Më eksiton kur vjedh rrobat në dollapin tim.”

7 – “Pantallonat e shkurtra që i zbulojnë të pasmet.”

8 – “Bluzat e ngushta.”

9 – “Tuta dhe një bluzë e gjatë.”

10 – “Të brendshme seksi.”

Gjithsesi kjo nuk do të thotë të mos blini veshje “pikante”; mjafton të ndiheni ju mirë me to se fundja kush u ankua nga të brendshmet seksi?