Heq brekët dhe i than në kondicionerët e avionit, gruaja shokon udhëtarët për 20 minuta (VIDEO) – AlpeGossip
Heq brekët dhe i than në kondicionerët e avionit, gruaja shokon udhëtarët për 20 minuta (VIDEO)

Heq brekët dhe i than në kondicionerët e avionit, gruaja shokon udhëtarët për 20 minuta (VIDEO)

Një pasagjere femër, e cila po udhëtonte me linjën e Antalia, Turqi, në kryeqytetin rus ka shokuar të gjithë të pranishmit brenda avionit. Papritur ajo ka nxjerrë një palë të brendshme dhe i ka mbajtur drejt kondicionerëve të avionit për 20 minuta.
Të gjithë udhëtarët e tjerë nuk kanë mundur të kuptojnë këtë veprim të pahijshëm të gruas.

Ajo është filmuar teksa mban lart mbathjet e saj.

Një udhëtar e ka komentuar këtë skenë:

Të gjithë po mundoheshin të kuptonin atë që po ndodhte me gruan, por mbetën të heshtur”.
Ndërsa gruaja me emrin Alexandra e komentoi:

Ndoshta ngritja e avionit ishte shumë ekstreme, kështu që tani duhet t’i thajë ato”.

Të tjerë ndërkohë ishin më pak se të impresionuar me sjelljen e saj, teksa kanë thënë se kjo nuk ishte mënyra më e mirë për të tharë mbathjet e saj.