HIDHINI NJË SY/ Çfarë nuk duhet të veshin më burrat në 2023-shin – AlpeGossip
HIDHINI NJË SY/ Çfarë nuk duhet të veshin më burrat në 2023-shin

HIDHINI NJË SY/ Çfarë nuk duhet të veshin më burrat në 2023-shin

Moda është gjithmonë në ndryshim, por le ta pranojmë: Diçka që nuk është elegante, nuk është! Nuk ka për të qenë kurrë. Thënë kjo, nëse preferoni që gjatë 2023-shit të hiqni dorë nga gjërat që e bëjnë stilin tuaj të mos duket fort i kuruar, duhet të largoni nga garderoba disa veshje, sipas Josh Sims, një redaktor i modës për meshkuj i cili ka bashkëpunuar në The Times, CNN, Wallpaper dhe është autor i librave për stilin e burrave, si “Icons of Men’s Style”.

Pantallonat treçerekëshe – vishni ose pantallona të gjata, ose të shkurtra. Asgjë midis!

Çfarë nuk duhet të veshin më burrat në 2023-shin

Xhinset e ngushta – thjesht mos!

Çfarë nuk duhet të veshin më burrat në 2023-shin

Bluzat me jakë V-ë shumë të hapur.

Çfarë nuk duhet të veshin më burrat në 2023-shin

Bluzat me logo gjigante.

Çfarë nuk duhet të veshin më burrat në 2023-shin

Këmishat që duken si bluza të ngushta palestre.

Çfarë nuk duhet të veshin më burrat në 2023-shin

Xhinset e grisura.

Çfarë nuk duhet të veshin më burrat në 2023-shin