HIDHINI NJË SY/ Fundet e gjata janë rikthyer fuqishëm dhe me këto kombinime do dukeni gjithmonë chic – AlpeGossip
HIDHINI NJË SY/ Fundet e gjata janë rikthyer fuqishëm dhe me këto kombinime do dukeni gjithmonë chic

HIDHINI NJË SY/ Fundet e gjata janë rikthyer fuqishëm dhe me këto kombinime do dukeni gjithmonë chic

Ky dimër i përket ekstremeve- të paktën në veshje! Nëse mini-fundet klasike janë shumë në modë, po aq janë edhe fundet e gjata gjer në fund të këmbëve. Fundet e gjata kanë diçka shumë chic në prerjet e tyre dhe automatikisht merr një pamje më elegante dhe moderne në të njëjtën kohë, pavarësisht sa i thjeshtë është kombinimi. Fundet e gjata këtë dimër ia përshtasni stilit tuaj, ka një model për hippy, klasiken, ekstravaganten, etj, etj.

Si po i kombinojnë fundet e gjata blogeret më të famshme në Instagram?

1. Ky është fundi i gjatë bazik. I ngushtë, shumë funksional dhe mbi të gjitha- s’të lë kurrë në baltë.

Fundet e gjata janë rikthyer fuqishëm dhe me këto kombinime do

2. Fundi me kuadrata. Gati për të eksploruar natyrën dhe për të parë yjët poshtë një peme?

Fundet e gjata janë rikthyer fuqishëm dhe me këto kombinime do

3. Fundin e gjatë me rrudha ruajeni për një kohë pak më të nxehtë. Eshtë kaq seksi!

Fundet e gjata janë rikthyer fuqishëm dhe me këto kombinime do

4. Fundi me prerje drejt. As i gjerë, as i ngushtë.

Fundet e gjata janë rikthyer fuqishëm dhe me këto kombinime do

5. Fundi me pala që bërtet “city girl”.

Fundet e gjata janë rikthyer fuqishëm dhe me këto kombinime do

6. Nëse doni diçka që të mos njohë kohë, keni këtë kombinim. Një fund mëndafshi dhe një triko/pulovër mbi të.

Fundet e gjata janë rikthyer fuqishëm dhe me këto kombinime do

7. Fund lëkure i gjatë. Për gocat që duan gjëra përtej bazikes.

Fundet e gjata janë rikthyer fuqishëm dhe me këto kombinime do

Burimi: Who What Wear