HIDHINI NJË SY GOCA! Ky trend buzëkuqësh është rikthyer përsëri dhe mund të bëhet shumë shpejt i preferuari juaj – AlpeGossip
HIDHINI NJË SY GOCA! Ky trend buzëkuqësh është rikthyer përsëri dhe mund të bëhet shumë shpejt i preferuari juaj

HIDHINI NJË SY GOCA! Ky trend buzëkuqësh është rikthyer përsëri dhe mund të bëhet shumë shpejt i preferuari juaj

Shkëlyqesit e tejdukshëm, “labelë” hidratues, shkëlqyes në trajtë vaji – të gjitha këto kanë zotëruar plotësisht kategorinë e buzëve gjatë viteve të fundit.

Për shkak të fiksimit të kohëve të fundit me shkëlqyes të frymëzuar nga vitet ’00, buzëkuqët e lëngshëm mat kanë kaluar në plan të dytë.

Megjithëse pas një trendi gati 3-vjeçar me shkëlqimin, një epokë e re e buzëve mat është këtu!

Ju e dini që ngjyrat e errëta mat në buzë kanë qenë shu

Ky trend buzëkuqësh është rikthyer përsëri dhe

JOHN PHILLIPS/BFC/GETTY IMAGES ENTERTAINMENT/GETTY IMAGES; KEVIN MAZUR/GETTY IMAGES ENTERTAINMENT/GETTY IMAGES

më “in” përpara disa viteve, që në fund të vitit 2015 ose në fillim të 2016-ës e deri në vitin 2020. Mund t’ju kujtohen selfie-t me miliona pëlqime të Kylie-t për shembull:

Ky trend buzëkuqësh është rikthyer përsëri dhe

Atëherë, Kylie përdori një strategji të mirë marketingu dhe papritmas, ngjyrat e errëta mat ishin kudo.

Ky trend buzëkuqësh është rikthyer përsëri dhe

ANGELA WEISS/AFP/GETTY IMAGES

Kësaj here, jo vetëm falë Kylie-t, trendi është kthyer përsëri!

Nëse doni të eksperimentoni me buzë mat, por nuk jeni të sigurt për ngjyrat e errëta, mund të filloni me tone më të hapura.

E rëndësishme është që të gjeni buzëkuqë që i hidratojnë buzët edhe nëse nuk kanë shkëlqim.

Burimi: Bustle