HIDHINI NJË SY GOCA/ Për momentin, kjo është krehja më seksi e flokëve – AlpeGossip
HIDHINI NJË SY GOCA/ Për momentin, kjo është krehja më seksi e flokëve

HIDHINI NJË SY GOCA/ Për momentin, kjo është krehja më seksi e flokëve

Harrojini për pak flokët e drejtë, harroni gjithashtu ondet e mëdha dhe kaçurrelat sepse trendi më i madh i momentit për flokët mund të përshkruhet vetëm me 1 fjalë: Volum!

Flokët hedhur në njërën anë dhe me volum janë gjithçka që duhet të arrini të realizoni. Moda e viteve ’90-të është rikthyer për t’i bërë flokët tanë të duken wow, të shëndetshëm, seksi dhe gjithë identitet.

Për të arritur deri tek kjo krehje ju duhet një tharëse dhe krëhër shumë i mirë, prandaj pjastrën mos e konsideroni fare për disa kohë.

Flokët me volum dhe në njërën anë vijnë në disa variante dhe ca prej tyre i gjeni në vijim:

1. Ana që nxjerr më në pah tiparet e fytyrës suaj

Për momentin, kjo është krehja më seksi e flokëve

2. Hedhur në njërën anë në mënyrë të çrregullt, duke i bërë dyfish më sensualë

Për momentin, kjo është krehja më seksi e flokëve

3. Kjo krehje s’do shumë mundim. Mjafton t’i thani mirë dhe t’i kaloni në anën tuaj të preferuar.

Për momentin, kjo është krehja më seksi e flokëve

4. Volumi dhe ndarja më e famshme e viteve ’90-të

Për momentin, kjo është krehja më seksi e flokëve

5. Mbrëmjeve, ky është opsioni më klas…

Për momentin, kjo është krehja më seksi e flokëve

6. Në eventin e radhës, e dini ç’duhet t’i bëni flokëve!

Për momentin, kjo është krehja më seksi e flokëve

Burimi: Glamour