HIDHINI NJË SY/ Lista me emrat më të përdorur për bebet në 2019-ën – AlpeGossip
HIDHINI NJË SY/ Lista me emrat më të përdorur për bebet në 2019-ën

HIDHINI NJË SY/ Lista me emrat më të përdorur për bebet në 2019-ën

Nëse në 2020-ën prisni ose planifikoni të bëheni me një bebush, me siguri do të doni ide për emrin. Për këtë mund t’ju vijnë në ndihmë emrat më të përdorur në botë për 2019-ën. Ashtu si çdo vit, BabyCenter ka publikuar listën me emrat më të përdorur për bebet në vitin që lamë pas.

Disa emra si Olivia dhe Noah janë prej kohësh pjesë e listës, ndërsa emrat si Isla dhe Miles janë hyrje të reja, por që po marrin përhapje të madhe.

Për të 10-in vit radhazi, emri Sophia kryeson listën e emrave të vajzave. Ndërsa emri Liam ka zëvendësuar emrin Jackson, që kryesonte listën e djemve prej gjashtë vitesh. Diçka e veçantë që vihet re këtë vit është se emrat arabik si Muhammad dhe Aaliyah po pëlqehen gjithnjë e më shumë.

Lista me top 20 emrave më të përdorur për bebet vijon si më poshtë.

Emrat më të përdorur për vajzat:

Sophia
Olivia
Emma
Ava
Aria
Isabella
Amelia
Mia
Riley
Aaliyah
Layla
Zoe
Charlotte
Mila
Harper
Evelyn
Camilla
Eliana
Chloe
Lily

Emrat më të përdorur për djemtë:

Liam
Jackson
Noah
Aiden
Grayson
Caden
Lucas
Elijah
Oliver
Muhammad
Mason
Carter
Mateo
Jayden
Ethan
Logan
Sebastian
James
Alexander
Benjamin