Histori seksi në diktaturë/ Mësuesi i fizkulturës më zhvirgjëroi, sot është …. - AlpeGossip
Histori seksi në diktaturë/ Mësuesi i fizkulturës më zhvirgjëroi, sot është ….

Histori seksi në diktaturë/ Mësuesi i fizkulturës më zhvirgjëroi, sot është ….

Saga e dhimbshme e periudhës së diktaturës vazhdon të jetë një hije e zezë për shqiptarët edhe sot e kësaj dite.

Një grua vendosi të rrëfejë historinë e saj pas 27 vitesh, dhune, urrejtjeje dhe pasioni.

Letra e plotë:

Sot jam një grua në moshë, dhe arsyeja e vetme që kam vendosur ta tregoj këtë histori është se nuk dua që vajzat e reja të përfundojnë si puna ime.

Diku nga vitet 85-90 unë kam qenë një gjimnaziste, që më pëlqente shumë sporti. Për fatin tim të mirë dhe të keq isha shumë e zhvilluar dhe mjaft e bukur, aq sa i kisha rënë në sy dhe mësuesit tim të fizkuluturës.

Një ditë pas orës së fizkuluturës ai më mbajti në palestër, pasi ikën shoqet e mia. Filloi të më preket, të më fuste duart ngado, edhe pse isha e virgjër ky veprim më pëlqeu. Atë ditë kemi bërë seks si të çmendur, edhe sot e kësaj dite më kujtohet ai moment, pasi nuk kisha me çfarë të pastrohesha, në atë moment profesori grisi kanatjeren dhe ma dha mua për tu fshirë.

Sot ai është bashkëshorti im, i cili mban një post të lartë shtetëror.