VIDEO tronditëse: Pacienti me bark të prerë në sallën e operacionit, mjekja “se vret trurin” këndon dhe kërcen – AlpeGossip
VIDEO tronditëse: Pacienti me bark të prerë në sallën e operacionit, mjekja “se vret trurin” këndon dhe kërcen

VIDEO tronditëse: Pacienti me bark të prerë në sallën e operacionit, mjekja “se vret trurin” këndon dhe kërcen

Një kirurge plastik në Atlanta është duke u përballur me disa padi nga pacientët e tij pasi u zbulua se ajo kishte filmuar veten duke kënduar dhe kërcyer mbi pacientët e saj gjatë operacioneve.

Janë gjetur dhjetëra video që tregojnë se Dr Windell Boutte këndon dhe kërcen teksa pacientët e saj janë në efektin e narkozës në sallën e operacionit, madje edhe duke i operuar.

Në një video Boutte shfaqet teksa këndon një këngë rrep teksa ishte duke operuar një pacient.

Ndërkaq i biri i një paciente fajëson Dr. Boutte se ka lënë nënën e tij Icilma Cornelius me dëmtime në tru.