A DO BËHET PJESË E “BIG BROTHER VIP”? Vesa Luma habit me përgjigjen – AlpeGossip
A DO BËHET PJESË E “BIG BROTHER VIP”? Vesa Luma habit me përgjigjen

A DO BËHET PJESË E “BIG BROTHER VIP”? Vesa Luma habit me përgjigjen

Me anë të postimeve në rrjete sociale, Vesa Luma ka treguar se është ndjekëse e rregullt e “Big Brother VIP Kosova” dhe se e preferuara e saj është Juliana. Mirëpo, a do të bëhej Vesa pjesë e një formati të tillë?

A do të bëhej pjesë e 'Big Brother VIP'? Vesa Luma

Këtë pyetje ia ka drejtuar një nga ndjekësit e saj dhe këngëtarja nuk ka hezituar t’i përgjigjet. Ajo ka shkruar se nëse çmimi i madh do të ishte tre milionë do ta mendonte si mundësi.

A do të bëhej pjesë e 'Big Brother VIP'? Vesa Luma

“Me qenë shpërblimi tre milionë edhe mund ta konsideroj”, është përgjigjur Vesa.

A do të bëhej pjesë e 'Big Brother VIP'? Vesa Luma

A do të bëhej pjesë e 'Big Brother VIP'? Vesa Luma