NË 10 VITET E FUNDIT/ Ja cilat janë trendet që i pamë kudo – AlpeGossip
NË 10 VITET E FUNDIT/ Ja cilat janë trendet që i pamë kudo

NË 10 VITET E FUNDIT/ Ja cilat janë trendet që i pamë kudo

Mes zhvillimeve teknologjike, tendencave të reja të udhëzuara nga dizajnerët më të famshëm në botë dhe kthimet pas në kohën kur moda ishte “ndryshe” kemi parë të vijnë e të ikin shumë trende, stili i të veshurit ka ndryshuar me shpejtësi dhe shumë krijime nga marka të ndryshme kanë mbetur ikona për të vazhduar edhe më gjatë.

Ndoshta më shumë se kurrë vitet ndërmjet 2010 dhe 2019 kanë shenjuar një pikë ndarjeje mes të shkuarës dhe të ardhmes, duke përmendur këtu fuqinë e rrjeteve sociale si risinë më interesante në botën e influencuesëve të modës.

Cilat janë tendencat që kanë bërë histori këto 10 vite në fushën e modës? Jua tregojmë në listën e mëposhtme:

1

Çanta “mini”- Jacquemus Mini Chiquito

 

2

Mania e logove

 

3

Atletet chunky- Balenciaga

 

4

Tendenca “oversize”

 

5

Aksesorët tekonogjikë të frymëzuar nga moda

 

6

Printet “animal” dhe neon

 

7

Kapëset e flokëve

 

8

Çizmet e gjata

 

9

Çantat e belit

 

10

Xixat