“I dërgoi foto duke bërë seks dhe ai u tërbua”: Një rast i veçantë në gjykatë – AlpeGossip
“I dërgoi foto duke bërë seks dhe ai u tërbua”: Një rast i veçantë në gjykatë

“I dërgoi foto duke bërë seks dhe ai u tërbua”: Një rast i veçantë në gjykatë

Një rast i veçantë është shënuar në një gjykatë në Britaninë e Madhe.

Një nënë është nën akuzë për nxitje të një vrasjeje.

Ajo i dërgoi ish-të dashurit xheloz foto eksplicite duke bërë seks me të dashurin e ri.

Ish-studentja e Juridikut, Sarah Bramley, 29 vjeç, dyshohet se i dërgoi një foto ish-partnerit të saj, David Saunders, 33 vjeç, ndërsa ishte duke bërë seks me të dashurin e ri, Michael Lawson, 34 vjeç.

Saunders u tërbua nga fotoja dhe shkoi e theri për vdekje zotin Lawson.

Saunders është dënuar me burgim të përjetshëm.

Por gjykatësi tha se Bramley duhet gjykuar pasi fotoja e saj ka një rëndësi të madhe në këtë akt të tmerrshëm.

Gjyqi vazhdon, ndërsa Bramley rrezikon një dënim të rëndë.