I DINIT? 4 gjestet që tregojnë sa i mirë është ai në shtrat! – AlpeGossip
I DINIT? 4 gjestet që tregojnë sa i mirë është ai në shtrat!

I DINIT? 4 gjestet që tregojnë sa i mirë është ai në shtrat!

Të gjithë vajzat janë kureshtare të dinë se si është djali që pëlqejnë në shtrat. Përgjigjen e kësaj pyetjeje e ka dhënë një studim i kryer së fundmi. Ekspertët e këtij studimi kanë treguar se cilat janë gjestet që tregojnë se si është një mashkull në shtrat.

Së pari ju mund ta dalloni se sa i zoti është një mashkull në shtrat nga mënyra se si ai ha ushqim. Nëse ai ka shumë oreks do të thotë se ka edhe shumë epsh për të kryer marrëdhënie seksuale.

Së dyti ju mund t’i dalloni atë nga mënyra se ai flet. Nëse ai flet me një zë monoton, ai nuk është gjë në shtrat. Kurse nëse flet me pasion dhe është interesant në ato çka thotë me siguri do të jetë i zjarrtë edhe në krevat.

Së treti një shenjë tjetër që tregon se sa i mirë është në shtrat është edhe fakti nëse është shumë i shoqërueshëm.

Së katërti një shenjë tjetër është mënyra se si ai ju prek, sipas joq. Nëse ai gjen justifikime për t’u prekur do të thotë se ai është shumë i zjarrtë dhe ka një dëshirë për t’u lidhur emocionalisht me ju.