I DINIT? Ja çfarë kuptimi kanë 12 shenjat e astrologjisë – AlpeGossip
I DINIT? Ja çfarë kuptimi kanë 12 shenjat e astrologjisë

I DINIT? Ja çfarë kuptimi kanë 12 shenjat e astrologjisë

Nëse jeni fanatikë të horoskopit, jeni ndeshur me terma si “shtëpia juaj e katërt e parave” apo “shtëpia e parë e dashurisë”. Në astrologji, ka 12 shtëpi dhe secila përfaqëson çështje të rëndësishme si paratë, shëndeti, marrëdhëniet me njerëzit etj.Ç’kuptim kanë 12 shtëpitë e astrologjisë?Ja ç’kuptim kanë 12 shtëpitë:Shtëpia e parë – rregullon mënyrën si i paraqiteni botës.Shtëpia e dytë – paratë dhe marrëdhënia e përgjithshme me gjërat e tjera.Shtëpia e tretë – qëndrimet tuaja, intelekti dhe komunikimi.Shtëpia e katërt – shtëpia dhe familja.Shtëpia e pestë – dashuria, kreativiteti, pjelloria, seksi, takimet, romanca dhe argëtimi.Shtëpia e gjashtë – veprimet e përditshme.

Shtëpia e shtatë – marrëdhëniet me të tjerët (miqtë, armiqtë, partnerët në biznes etj)Shtëpia e tetë – trashëgimia, taksat, arritjet.Shtëpia e nëntë – etika, vizioni, pikëpamja juaj për botën, udhëtimet.Shtëpia e dhjetë – qëllimet, arritjet dhe karriera.Shtëpia e e njëmbëdhjetë – lidhjet socio-emocionale (bamirësi për shembull).Shtëpia e dymbëdhjetë – shëndeti mendor dhe shpirtëror, përvojat.