“NUK ZIHEM PËR NJË MASHKULL”/ Debat në takimin e parë, Atdheu-Ledjanës: Ti ta rras me thikë – AlpeGossip
“NUK ZIHEM PËR NJË MASHKULL”/ Debat në takimin e parë, Atdheu-Ledjanës: Ti ta rras me thikë

“NUK ZIHEM PËR NJË MASHKULL”/ Debat në takimin e parë, Atdheu-Ledjanës: Ti ta rras me thikë

Ledjana dhe Atdheu kanë debatuar në takimin e tyre të parë në lidhje me refuzimin që është bërë më parë. Teksa po sqaroheshin, Ledjana ia bëri me dije se është shumë xheloze dhe më pas vijoi debati mes tyre, por pa tone të ashpra.

Ledjana: Unë jam tip xheloz, si mendon ti si ndihem un kur të shoh të bësh ato gjeste me vajzat e tjera?

Atdheu: Kështu si po flet ti, unë duhet të kem frikë mos t’i afrohem gocave se ti ta rras me thikë, kjo nuk është xhelozi.

Ledjana: Cfarë pëlqen tek unë?

Atdheu: Shpirtin luftarak. Dua të shoh si lufton për dikë.

Ledjana: Dua që dhe personi të shfaqë afeksion.

Atdheu: Njerëzit më kanë thënë që mirë ja bëre që e refuzove Ledjanën se po zihet.

Ledjana: Unë nuk zihem për një mashkull.

Atdheu: Por po e bën.

Ledjana: Po publiku me 1 milionë mesazhe.

Atdheu: Po unë që të ftova?

Ledjana: Shumë vonë… Gjithsesi më mirë vonë se kurrë.