I KEMI NË SHTËPI/ Llojet e sandaleve të cilat aktualisht janë super në modë – AlpeGossip
I KEMI NË SHTËPI/  Llojet e sandaleve të cilat aktualisht janë super në modë

I KEMI NË SHTËPI/ Llojet e sandaleve të cilat aktualisht janë super në modë

Po të kemi kohë dhe nerva, gjithnjë kërkimet në shtëpi mund të rezultojnë të suksesshme sa i përket këpucëve.

Kjo ndodh sepse shumica prej nesh pasi të blejë një palë sandale të reja (për shembull), i harron ato që ka pasur dhe sërish është në kërkim të diçkaje të re.

Pooor, ne kemi një ide më kreative! Herë pas here rikontrolloni këpucët që keni në shtëpi dhe për t’ju orientuar pakëz më mirë kemi përzgjedhur disa lloje sandalesh të cilat para disa viteve kanë qenë në modë, mirëpo aktualisht janë shumë “in” dhe që ia vlen t’i veshim.