I MBANI MEND? 11 fustanet e nusërisë nëpër filma që i pëlqyen të gjithë (FOTO) – AlpeGossip
I MBANI MEND? 11 fustanet e nusërisë nëpër filma që i pëlqyen të gjithë (FOTO)

I MBANI MEND? 11 fustanet e nusërisë nëpër filma që i pëlqyen të gjithë (FOTO)

Zakonisht kur shohim një film apo serial romantik, duam që personazhet kryesorë të përfundojnë bashkë dhe të bëjnë një dasmë si në përralla.

Gjithashtu ka edhe filma ku një martesë është vetëm fillimi i historisë dhe më pas vjen ndryshimi. Por sido që të jetë, është gjithmonë emocionuese të shikosh një dasmë në film, veçanërisht nëse dizajnerët e fustaneve të nusërisë kanë bërë një punë të shkëlqyer.

“Bright Side” ka mbledhur vellot më të bukura që kanë rrëmbyer menjëherë vëmendjen e publikut:

Carrie, Sex and the City (2008)

I mbani mend? 11 fustanet e nusërisë nëpër filma që i

Adaline, The Age of Adaline (2015)

I mbani mend? 11 fustanet e nusërisë nëpër filma që i

Victoria, The Young Victoria (2008)

I mbani mend? 11 fustanet e nusërisë nëpër filma që i

Maggie, Runaway Bride (1999)

I mbani mend? 11 fustanet e nusërisë nëpër filma që i

Jo, Funny Face (1957)

I mbani mend? 11 fustanet e nusërisë nëpër filma që i

Katniss, The Hunger Games: Catching Fire (2013)

I mbani mend? 11 fustanet e nusërisë nëpër filma që i

Blair, Gossip Girl (2007–2012)

I mbani mend? 11 fustanet e nusërisë nëpër filma që i

Mili, Wild Angel (1998–1999)

I mbani mend? 11 fustanet e nusërisë nëpër filma që i

Padmé, Star Wars: Attack of the Clones (2002)

I mbani mend? 11 fustanet e nusërisë nëpër filma që i

Mia, The Princess Diaries 2: Royal Engagement (2004)

I mbani mend? 11 fustanet e nusërisë nëpër filma që i

Anastasia, Fifty Shades Freed (2018)

I mbani mend? 11 fustanet e nusërisë nëpër filma që i