Ja çfarë parandjejnë njerëzit 72 orë para se të vdesin – AlpeGossip
Ja çfarë parandjejnë njerëzit 72 orë para se të vdesin

Ja çfarë parandjejnë njerëzit 72 orë para se të vdesin

Para se të ndërrojnë jetë, njerëzit kanë përjetim të ndryshme sikur do të bëjnë udhëtime të pakthyeshme.

Këto rrëfime vijnë nga persona që kanë përjetuar vdekjen klinike dhe janë rikthyer në jetë sërish.

Sipas një studimi të fundit, njerëzit që janë pranë vdekjes komunikojnë me personat e tyre të dashur që kanë ndërruar jetë.

Infermierja Maggie Kalnan rrëfen histori nga më të pabesueshme në lidhje me momentet para vdekjes të pacientëve të saj.

Këto përjetime nuk janë thjesht vizione, por ndjesi se do të shkojnë diku.

Një 84-vjeçare para se të vdiste nga kanceri kishte parë djalin e saj të vdekur duke i hyrë në dhomë duke u ulur i qetë në kolltuk pranë saj.