Ja cilat janë gjashtë arsye pse ju duhet të provoni seksin anal – AlpeGossip
Ja cilat janë gjashtë  arsye pse ju duhet të provoni seksin anal

Ja cilat janë gjashtë arsye pse ju duhet të provoni seksin anal

Fakti është se seksi anal një numëri të madh i femrave ju jep kënaqësi, dhe ky numër do të jetë shumë më i lartë, sikur të mos kishte një shumëllojshmëri të paragjykimeve në lidhje me këtë lloj marrëdhënie.

Ka keqkuptime që pengojnë gratë të dorëzojnë veten në shijimin e seksit anal, shikoni se cilat janë më të shpeshta dhe të shpëtoni prej tyre.

Gruaja është e poshtëruar

Ky është një keqkuptim i plotë! Në të kundërtën, gratë në sytë e partnerit të tij, ai që e do, është duke u bërë më të vlerësuar. Arsyeja është se një mashkull i cili gëzon lidhje me partnerin e tij, dëshiron të provojë në realitet atë që ka ëndërruar.

Se femrat shijojnë seksin anal?

Ka femra që prej natyrës, dmth, në tru kanë një qendër të theksuar të ndjeshmërisë së seksit anal, por mesatarisht këto femra janë më pak. Këto femra shpesh janë zënë ngushtë për ti thënë hapur partnerit të tyre se duan seksin anal. Sipas seksoterapeutëve, turpi është më shumë i zakonshëm në femrat që janë në marrëdhënie afatgjata apo martesë, për shkak të paragjykimeve dhe nëse partneri nuk ka marrë iniciativën, ajo është e heshtur.

Përvoja e parë është zakonisht e dhimbshme

Për shumicën e femrave që e përjetojnë këtë për herë të parë është e dhimbshme, por në qoftë me kohë zhvilloni teknikën e duhur, arrihet kënaqësi e madhe e përbashkët. Një preparat i rëndësishëm psikologjik para se të angazhohene në marrëdhënie anale. Është thelbësore që femrat të relaksohen dhe se mashkulli të jetë shumë i durueshëm. Disa përpjekje mund të jenë të pakëndshme, por në fund, kur ju të zhvilloni teknikën e duhur, do të përjetoni kënaqësi të paharruara. Mos harroni, përvoja e parë seksuale është e dhimbshme.

Kush zakonisht e kërkon seksin anal?

Paragjykimi është se në qoftë se një mashkull dëshiron marrëdhënie anale ka tendenca homoseksuale, kjo është vetëm nevoja për të përjetuar stimulim më intensiv seksual, se në marrëdhënie vaginale. Të rinjtë duan të provojnë seksin anal nga kurioziteti, dëshira për të eksperimentuar dhe nevoja për të përjetuar një përvojë të re.

Higjiena e duhur

Në asnjë mënyrë pas seksit anal mos lëvizni në atë vaginal, pasi kjo mund të shkaktojë infeksione të rënda. Nëse një mashkull dëshiron seksin më pas në vaginë, është e nevojshme që të dy partnerët të lajnë organet gjenitale. Në rastin e përdorimit të kondomit, hiqeni atë dhe vazhdoni me seksi vaginal. Ajo është e ngjashme me seksin oral pas raportit seksual anal.

Derdhja dhe orgazma

Derdhja është është pikërish ajo që një partner e dëshiron, edhe nëse tjetri nuk ka, pavarësisht nëse është seks anal, oral, ose ndonjë tjetër. Orgazma është e ndryshme varësisht nga eksperienca dhe gjithashtu ka nevojë që të flitet për të. Disa femra përpiqen që përmes seksit anal të përjetojnë gëzimin përfundimtar, më i madh se ai vaginal, ndërsa të tjerët nuk e bëjnë. Përfundimi është i thjeshtë – të flasim për çdo gjë që ju doni dhe çfarë ju ëndërroni, provoni çdo gjë që ju mund ta bëni interesante dhe ta shijoni.