Ja cilat janë pesë trendet e thonjve që i mbajnë duart ngrohtë gjatë dimrit - AlpeGossip
Ja cilat janë pesë trendet e thonjve që i mbajnë duart ngrohtë gjatë dimrit

Ja cilat janë pesë trendet e thonjve që i mbajnë duart ngrohtë gjatë dimrit

Tendencat janë ciklike, kështu që nuk është për t’u habitur që modelet e preferuara të thonjve të viteve ’90 po pësojnë një moment kthimi.

Sipas “Elle”, modelet franceze janë akoma shumë të gjalla këtë sezon dimri, por ne po shohim gjithashtu rikthimin e një pengese tjetër.

Sarah Gibson Tuttle, themeluese dhe CEO e Olive & Qershor, thotë se thonjtë e shkurtër të errët janë një nga tendencat më të mëdha për dimër.

“Thonjtë e shkurtër, të errët të viteve ’90 janë kthyer! Ne tashmë po shohim që klientët tanë të arrijnë në hije më të errëta më herët sesa kanë kaluar në dimërat e kaluar”, tha ajo.

Gibson Tuttle rekomandon të eksperimentoni me forma dhe hapësirë.

Më poshtë janë pesë tendencat e  dimrit sipas Gibson Turttle.

1.Manikyr francez

Të gjithë e duan modelin francez, ata janë kudo! Është gjithashtu një ringjallje të Hënës Franceze.

Më pëlqen të përdor një hije të errët ose metalike”.

2.Thonjtë e shkurtër të errët

“Unë po e dua një të zezë të vërtetë, por edhe në një ngjyrë kafe çokollate. Provoni një blu të mesnatës”,  thotë Tuttle.

3.Hapësira negative

“Modeli negativ i hapësirës ka qenë gjithmonë një mënyrë e thjeshtë për të shtuar dimensionin. Për dimër ne po shohim shumë kreativitet në zgjedhjen e ngjyrave dhe format që mund të krijoni. Unë personalisht jam duke dashur një gjysëm të hënës metalike prej ari“,  shpjegon Tuttle.

4.Metaliket

“Metalet janë jashtëzakonisht të gjithanshme, nëse zgjidhni një ngjyrë të fortë metalike, metale të përziera. Rose Gold aktualisht është hije metalike e preferuar e klientëve tanë“, thotë ajo.

5. Format e kafshëve

“Format e kafshëve janë ende në rrugë e sipër. E preferuara ime personale është modeli i shtypur leopardi”, tha Turttle.