NUK JANË KURRË JASHTË MODE/ Ja 12 veshjet dhe aksesorët që duhet t’i keni me patjetër – AlpeGossip
NUK JANË KURRË JASHTË MODE/ Ja 12 veshjet dhe aksesorët që duhet t’i keni me patjetër

NUK JANË KURRË JASHTË MODE/ Ja 12 veshjet dhe aksesorët që duhet t’i keni me patjetër

Shpesh dëgjojmë të thuhet se veshjet janë “investim” dhe ndonëse ky nuk është gjithnjë rasti, ekzistojnë vërtet disa veshje që edhe nëse i blejmë relativisht më shtrenjtë se të tjerat, në afatgjatë do të kuptojmë se në fakt paskemi kursyer para! Më poshtë gjeni 12 prej tyre: Veshje dhe aksesorë të pakohë, që herët a vonë kthehen dhe rikthehen në modë, ose nuk ikin kurrë.

1. Fustanet me thurje

12 veshje dhe aksesorë që duhet t'i keni me patjetër sepse

2. Këmishat e bardha

12 veshje dhe aksesorë që duhet t'i keni me patjetër sepse

3. Çizme të gjata lëkurë

12 veshje dhe aksesorë që duhet t'i keni me patjetër sepse

4. Bizhuteri ngjyrë ari

12 veshje dhe aksesorë që duhet t'i keni me patjetër sepse

5. Kanatjere, fund mëndafshi

12 veshje dhe aksesorë që duhet t'i keni me patjetër sepse

6. Pallto bezhë/camel

12 veshje dhe aksesorë që duhet t'i keni me patjetër sepse

7. Këpucë “loafers”

12 veshje dhe aksesorë që duhet t'i keni me patjetër sepse

8. Orë dore

12 veshje dhe aksesorë që duhet t'i keni me patjetër sepse

9. Xhaketa

12 veshje dhe aksesorë që duhet t'i keni me patjetër sepse

10. Çantë krahu e zezë, lëkure

12 veshje dhe aksesorë që duhet t'i keni me patjetër sepse

11. Rrip lëkure

12 veshje dhe aksesorë që duhet t'i keni me patjetër sepse

12. Unaza të thjeshta

12 veshje dhe aksesorë që duhet t'i keni me patjetër sepse

Burimi: Who What Wear