STUDIMI/ Meshkujt me organe të vogla gjenitale kanë më shumë shanse për të rezultuar infertilë – AlpeGossip
STUDIMI/ Meshkujt me organe të vogla gjenitale kanë më shumë shanse për të rezultuar infertilë

STUDIMI/ Meshkujt me organe të vogla gjenitale kanë më shumë shanse për të rezultuar infertilë

Kur bëhet fjalë për madhësi, tek gjinia mashkullore gjerat fillojnë bëhen shumë serioze. Por, veç performancës mesa duket, madhësia ndikon dhe në fertilitetin e meshkujve.

Sipas një studimi realizuar së fundmi, rezulton se meshkujt me penisë të vegjël kanë tendencë të jenë më pak pjellorë se të tjerët.

Studimi ka dalë në këtë rezultuat pasi hulumtoi 815 njerëz që shkonin në një klinikë të shëndetit seksual gjatë një periudhe prej tre vjetësh.

Sipas të dhënave të mbledhura, meshkujt që ishin jopjellorë kishin një gjatësi mesatare prej 12.5 cm në krahasim me meshkujt pjellorë me 13.4 cm

Udhëheqësi i studimit Dr Austen Slade i Universitetit të Utah, Salt Lake City, u shpreh:

Ky përfundim mund të mos sjellë ndonjë dallim të madh, por gjithsesi, ka një domethënie të qartë statistikore”.